srijeda, 24. kolovoza 2011.

Imate Playstation 3 i želite ga čipovati ?

Vršimo najjeftinije čipovane/flašovanje konzole, ovaj čip radi na svim konzolama koje imaju 3.55 verziju ili nižu što je bolje od običnog jailbreaka jer on radi samo na konzolama do 3.41, također ne trebate imati stalno u konzoli USB kao sto je to stvar u prethodnih ćipova, trenutno nisu podržane verzije 3.56 i 3.60 ali će uskoro biti. Uvijek na stanju najnovije i najbolje verzije.

Instalacijom ovog čipa, takozvanog CFW (Custom FirmWare), ne samo da dobijete mogučnost igranja sigurnosnih kopija nego mnoštvo drugih stvari kao što su : homebrew ( razne aplikacije kao što su emulatori, programi svih vrsta itd.), instaliranja drugog operatvnog sistema kao što je LINUX ....Pomoču ovog software-a možete igrati 95% svih igrica a od toga tih 5% su neke bezveze i ne poznate.

Nakon sto je konzola ćipovana, igrice igrate direkt sa hard diska što znači da vam nije potreban ni ispravan Blu-Ray čitac da bi konzola radila bez problema :)

Za više informacija kontaktirajte nas, kontakt informacije možete naći pod tabom "O NAMA" ....

Ovaj proces je 100% legalan i ako vas nešto oko tog pitanja zanima slobodno pitajte .Čipovanje košta samo 30 KMKontakt broj i ostale informacije na stranici PlayStation 3 Čipovanje


0 komentari:

Objavi komentar